Do you love me? (Jag älskar Chuck och Blair så jävla mycket)



Hold me, wrap me up

unfold me

I am small

I'm needy

warm me up,

and breathe me.


i varje ord finns ljuset gömt, som längtan eller hopplös dröm. ett heligt eller ett brustet halleluja

faaaan!!!



snurra min jord igen

samtidigt som allt känns så tryggt och säkert så vilar ändå en osäkerhet över det hela. det är något som finns i tankarna, i luften men som liksom inte att ta på.

the prettiest dresses are worm to be taken off


i'm waiting for that final moment you'll say the words that i can't say


Här har inget hänt på länge men mycket har hänt sen sist

jag och elin hade sleepover hos henne igår, vi drack mängder av te och brände vid en kladdkaka. när hon först ringde och frågade om jag ville komma till henne så sa hon att jag borde ändra min telefonsvarare till "hej du har kommit till johanna, jag tränar antagligen eftersom att jag inte svarar" haha, hon tycker att jag tränar mycket sedan sa hon att jag borde satsa på basketen, jag ska det någon dag, när det är min tur. anyway jag blev jätte glad då ett lag i serien har dragit sig ur så jag kan vara med och fira andy all night näste helg, nu till helgen blir det taco middag och någon utgång tror jag (matchfri helg hihi) såg btw på oprah idag att julia roberts har utstts till världens vackraste kvinna för 4e gången, såå rätt tycker jag. nu ska jag titta på desperate housewives och avundas snygga ben innan jag ska upp till hallen.


you think you look good? think again..


Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.



Tror att det här kan vara början på nåt stort, genom eld - håll den tänd.

när jag vaknade imorse så hade jag fått ett sms av emmaah där det stod att jag hade blivit moster igen, denna gången åt en underbar lite pojke, så jag åkte in och hälsade på lilla snutten idag, så fin!! men innan det så gymmade jag, jag skulle kasta medicin bollar i väggen med all min jävla kraft -skit jobbigt och det är fan det bästa jag har gjort. det var så fruktansvärt skönt, kändes som om all min ilska bara åkte med bollen rakt in i väggen när dimman står och ropar "tänk dig någons ansikte där framme" haha! förutom det så har jag hämtat ut mitt nya leg, tittat på basket i järfälla och innebandy i ekilla! imorgon blire gym på morgonen och mer basket att titta på senare!


*

jag ramlade in i en byrå imorse, mitt öga gör jätta ont. nu stter jag i min säng och vill inget annant än att gå och lägga mig i min gamla säng, i mitt gamla rum som jag hade hos mamma. min stora säng med tre stycken täcken, fem kuddar och en katt eller en hund vid min sida. somna i en säng där allt känns tryckt och hemma. idag när jag kom hem så satt evelina och kramade min hand och tröstade mig, hon har ingen aning om varför jag var så ledsen, men ändå så tröstade hon mig och fanns vid min sida på riktigt, hon är sex och jag nitton vad fan är det för fel? ikväll vill jag bara somna hos min mamma. inte i den här ensamheten och tystnaden där det känns som om tankarna skriker och jag inte har några svar, ikväll saknar jag min mamma mer än någonsing.

is it cuz they like my gangsta walk? is it cuz they like my gangsta talk? is it cuz they like my handsome face? is it cuz they like my gangsta ways? whatever it is, they love it and they just won't let me be.


jag är den fröken som alltid ropar ansvariga!

alltså sofie och jag brukar alltid skratta så mycket om vad barnen säger... och hon skrev till mig på facebook nu och berättade lite och jag skrattar så jävla mycket, dom är så underbara!!!

blev lite glad över att det regnade idag för då kunde jag använda mina fina gummistövlar när jag var i stan med felicia! kom hem från träningen för en stund sedan, den var i den nya hallen i sigtuna - golvet är knall orange och bländar mina ögon. imorgon så ska jag simma massa, sedan titta på match och hem och bara ta det lugnt - match lördag och söndag woho!!!

ankan this is a message to you: jag lyssnar på vinyl, mitt hår är inte duschat på x-antal dagar (ska ju simma imorgon, hehe) och jag saknar dig a little (big) bit.

finast

varm mjuk lång kram, fina ord viskade i örat och en puss på huvudet.

I'd rather be hated for who I am than loved for who I'm not

fredagens middag med tjejerna var den roligaste på jävligt länge, vi åt och drack, dansade och sjöng - vrålade. men vi skrattade som aldrig förr, det var så fruktansvärt roligt, det är något som jag har saknat jätte mycket och jag hoppas att bilder kommer soon! idag har jag varit i hallen hela dagen, först var det herrarna som spelade och sedan vi - vinst med 1p.


det är dags för fredagsmys!

kom precis hem, ska duscha, fixa mig och allt som hör där till. sedan blir det middag och vin med mina fina väninnor (hihi, väninnor) detta ser jag verkligen fram emot. ficka kramas med ankan idag också.

förhoppningar om regnbågar


I will no longer be carrying around photo ID. Know why? People should know who I am.

alla runtomkring mig har varit så glada i dag och jag har skrattat så mycket. det är faktiskt höst nu och jag ler och känner mig oftast varm inombords samtidigt som jag inte kan sluta känna mig ledsen. den här hösten är sorglig. jag är besviken på mig själv och vill sticka en kniv i magen när jag känner den där isande känslan och ilningar i knäna när allt jag egentligen vill är att bara vinka och le.

RSS 2.0