you be the sun, i'll be the moon. just let your light come shining through; and when night comes, just like the moon, i'll shine the light right back to you.

jag tänker för mycket känns det som, eller det kanske är fel saker jag tänker för mycket på. jag gick av träningen igår för att jag inte orkade, berättade för sandra att jag känner mig omotiverad och saknar orken att prestera, jag saknar att ha någon som bryr sig, alltså min mamma och pappa, för jag vet att mina vänner bryr sig. och hon sa till mig att jag har det jobbigt nu, med mamma och så, men att det är för min egen skull som jag faktiskt spelar basket, samt att jag borde ta lite ledigt. och det är sant, jag bryr mig så himla mycket om vad alla andra tycker hela tiden, glömmer bort mig själv. jag tänkte att det kan vara ett bra nyårslöfte, att minska på kraven och tänka lite på mig själv, slappna av och vara fri, använda hjärtat när jag spelar basket.


Jackson Five from a car stereo singing "I want you back, want you back".

just a year ago i would have danced so crazy and now i think i wanna get back on that track.
if i only could relax in this confusion if i could dance with you the way we used to.


And it seems like every song on the radio is about you

Jag gillar tystnaden som finns överallt nu när snön har lagt sig, det känns så lugnt ocg tryggt på något vis. Kylan gillar jag också, jag gillar iallafall vintern, när den är såhär alltså. det är vackert, varje årstid har sin charm och det gillar jag, det är något speciellt med dom alla. vintern, när det är jätte kallt och jätte mycket snö överallt, det är vitt och allt glittrar av solen och månens sken. våren, när man känner att luften börjar bli varmare, det börjar bli grönare, när man kan gå utifrån hallen efter träningen i bara shorts, men framförallt doften. sommaren, sommar nätterna. alla minnen, på något vis är det ofta minnen från sommaren som man kommer ihåg bäst. sommaren 2009 har varit den bästa. och hösten, färgerna, alla löv. doften av höst, när man sitter inne i värmen och tittar ut på det eländiga vädret, det har sin charm.

min radio går igång av sig själv varje natt klockan tolv, det är läskigt.


you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart, so that better things can fall together


would you erase me?

you: never. ever
i: promise
you: swear

don't stop dreaming, because there is no wrong in wanting something more


if she loves you...

If she loves you, if she really loves you, you'll know it. If you can wake up to her staring at you and it's not even mildly creepy, if you catch her smelling the shoulder of the hooded sweatshirt you lent for her an autumn walk at the beatch and not for B.O., if she makes you a pancake in the shape of a shark, if she calls you drunkenly at four in the morning "to talk," if she laughs at yous jokes when they're funny and makes fun of you when they're not, if she keeps her fridge stocked with Guinness tallboys for when you come over, if she tells you how she wishes she were closer to her sister and that her dad makes her sad: She loves you, of course she loves you.



♥ lovin' the game i play


bekännelser


if im ugly then so are you



det finns inte så mycket att säga om gårdagen, haha. men en sak som jag har tänkt på idag, det är att jag älskar kärleken som känns så äkta i filmer och tv serier. seth och summer, chuck och blair, batman och rachel, julia roberts och hugh grant i notting hill, the notebook och många många fler. jag verkligen älskar det. film och drömmar är bland det bästa jag vet. man kan leva i det för stunden, inte tänka på verkligheten.

A day without sunshine is like, you know, night



Grattis till min lovely sis som fyller år idag, och grattis till en annan filur som föddes 04.40 inatt, och grattis til Becca som fyller 18, jiha! Ikväll blir det party och jag är galet taggad, det kommer förhoppningsvis bli GR8! hihi. smell ya later. KISSKISSBANGBANG!

Uma Thurman







RSS 2.0