keep on dreaming about fairytales.


I want to be young forever and smell like summerrain


i natt så skyller jag på febern


each morning I get up, I die a little

Jag är sjuk, fuck, jag höll inte mitt tal igår, fuck, jag kan inte gå på bio ikväll, fuck, jag tänker fortfarande på dig, fuck. Så jag får ligga hemma och svttas i min säng och se på film och mitt lovely Glee, jag älskart.


greatest love of all

Mitt pm är nu inskickat, imorgon så ska jag hålla ett tal om mina systrar, Madde och Bellan.


you dont care a bit.

acceptera mig. attackera mig. avguda mig. attrahera mig. bär mig. be mig. behåll mig. behöv mig. bränn mig. chockera mig. disponera mig. dissekera mig. distrahera mig. dö för mig. döda mig. dröm om mig. dyrka mig. elda mig. färga mig. forma mig. finfördela mig. finjustera mig. filma mig. flirta med mig. fotografera mig. förfölj mig. förför mig. förneka mig. förstå mig. fråga mig. fånga mig. ge mig. gilla mig. glöm mig. gör om mig. ge bort mig. ha mig. håll om mig. hångla upp mig. hoppa på mig. hata mig. hör av dig. ignorera mig. jaga mig. kom till mig. krama mig. kritisera mig. krossa mig. kyss mig. köp mig. lita på mig. låna mig. le mot mig. lugna mig. lova mig. laga mig. lyft mig. manipulera mig. missförstå mig. motivera mig. mörbulta mig. nafsa mig. pilla på mig. plåstra om mig. provocera mig. pussa mig. rädda mig. radera mig. riv sönder mig. rör mig. sälj mig. sov med mig. skänk bort mig. skär i mig. skrik mig. skjut mig. se mig. sparka mig. stryp mig. ta hem mig. ta med mig. tala till mig. tänk på mig. trampa på mig. tillåt mig. trösta mig. titta på mig. tro på mig. tyck om mig. ursäkta mig. underhåll mig. uppskatta mig. vägled mig. viska mig. visa mig. älska mig. överträffa mig.
öppna dig.


“gråt inte över att du har förlorat din såkallade sanna kärlek, för din sanna kärlek vill ha dig för evigt.”

 

”its all for the best” the biggest bullshit ever.



Blair och Chuck är det utan konkurrens vackraste tv-paret genom tiderna. För att hjärtat går sönder och blir helt om vartannat när man ser dem tillsammans. För att kärlek som inte är enkel men passionerad är den vackraste. Och jag känner mig så tjejig men jag kan inte låta bli, utan gråter lika mycket varje gång.

-


världens tre snyggaste män!!

   m-m-mm

någon dag är jag din jakttrofé som du övergav


You're such a killer, so shoot me down again





Maybe it's just me
but sometimes it's impossible to breathe


really


bekännelser




mm-mm du ser ut som Catwoman!

Jag känner mig som en snygg kändis i mitt hår, det är lockigt med brutal volym hihi.

dance with somebody

evelina: vad ska ni göra?
bellan: plocka ur diskmaskinen.
evelina: men mamma är ju hemma!?

i ♥ gossip girl

Nate: Serena, none of us are saints.
Blair: Yes, thats right, I had sex with Chuck in the back seat of his car.
Chuck: Several times...
Nate: And I had sex with you Serena at a wedding, when i was Blairs date.. once..
Chuck: Well.. I'm Chuck Bass?


min
baby!


damn you're so sexy bitch



gårdagen var kanon, dansa är så himla roligt, kan inte riktigt beskriva hihi, lunkan är bästa partnern eller vad man säger. jag tror att amanda har en ur snygg bild på när vi kör sexy bitch också, haha. clara är uuuuur snygg i sitt hår, hon har iof alltid varit det, men nu har det skett en förändring. det är jag och amanda som håller ihop bilden och elin ser bara retard ut. jag har så himla bra vänner, jag förstår om andra är avundsjuka.

världen håller andan

klockan är snart tjugo i tolv, det är torsdag och jag sitter framför datorn med min klänning som jag ska ha på mig på nyår. jag längtar så himla mycket, men jag ser nu att jag vill att mitt hår ska växa och att min kropp ska svältas lite. det är på tiden att jag gör något åt min kropp. efter helgen. nu så ska jag fortsätta känna mig vacker i min lovely klänning och sedan titta på gossip girl.


it breaks my heart to say that when i was in pain, i wanted you to feel the same

jag kom på att jag kan sova på lördag, för i natt så måste jag plugga eftersom att jag är så dålig som hittar på andra saker för att inte plugga när jag har tid. jag måste sova ordentligt på lördag, tidigt för att jag har match på söndag och då måste jag göra mitt bästa. imorgon så kommer jag nog inte kunna sova för det känns som om elin kommer att sova hos mig eftersom att hon ska vara min gäst i skolan, och jag hennes i hennes skola sedan. och sedan på fredag så är det ju 200-dagars, woohoo.. och då är man ju uppe och dansar och super hela natten, haha. jag känner att jag börjar låta som värsta alkoholisten, men det är jag inte, jag bara dränker mina sorger. hihi. plus att jag har ben&jerry's i frysen som väntar på mig, fish food. så den ska ätas upp inatt, ändå motiverande. har as mycket att läsa.. åååh vad jag ääälskar mitt meningslösa liiv. jag lever för helgerna och mina vänner. shit vad tom jag skulle vara utan vänner, som en paj från donken utan fyllning, gud vad hemskt.


we are the children, the last generation... we are the ones they left behind


We don't need another hero



Min tränare sa till mig att jag ska gå ut och ha kul, festa, supa skallen i bitar. SÅ PÅ FREDAG KÖR VI! Min tränare, hon är underbar, hon sa massa andra fina saker till mig också, som gjorde mig glad och mer positiv. Men jag började faktiskt skratta mitt i gråten när hon sa att jag ska supa skallen i bitar, "men det är ju as kul, det värsta är att man mår skit och är bakis dagen efter."

sexy bitch


Just let your darkness shine and give me that last kiss

tvättade håret i handfatet runt tre i natt, nöden har ingen lag. sedan tabbade jag mig igår, ankan, vi sitter lite i samma sits, vi kan inte släppa taget. men det är ju så att man kan ju inte riktigt styra över vad hjärtat känner. iallafall, vi var utklädda igår, alla var det. helgen har varit grym. imorgon väntar skolan och jag har ångest över det. jag ska nog bara ligga i min säng och titta på gossip girl, playa del sol och sorgliga filmer hela dagen tills jag ska ta mig till elins jobb och få lite onyttigt i magen, men underbart sällskap. så osammanhängande inlägg, mina ben gör jätte ont också. och mina vänner är bäst. leenden är nog bland det finaste som finns.


RSS 2.0