my bff!



Guten Tag! nu är jag ju så jävla nöjd! kryssningen var so nice, jag har ju supit fyra dagar i rad nu, lovely. haha. igår så var vi och firade sandra, min tränare och bff. haha. det var så himla mysigt. sedan blev det utgång med guys. ankan min vän, vad hände med kc toaletten? eller fågeln? killen i ljusa jeans... haha. jag är galet trött och fick ett sms av sandra i morse: Johanna, jag är 49 nu, men jag slår vad om att jag är piggare än dig när du vaknar...

fångad av en fucking jävla stormvind

a. hallå jallå bloggen!
3e dagen irad? läätt!! jag är dö trött, pallar inte. på kryssnigen blev ju vissa pullade i halsen medans andra blev det i firran.. ska tvätta håret nu, ankan är lovely. mina hytt vänner clara och tanga också, elin också, och felicia. love u guys. sjöng ju somebodu to love på rock baren nyss. igår natt när jag skulle sova med min däckade vän så ska jag lyssna lite på musik och kommer åt knappen slumpa... tror ni inte att fucking jävla save me med queen kommer? och jag börjar att böla... fick ett jävla sms idag, time to sleep, i love my coach! tomorrow is another day. love!

this is me looking like an avatar!

you’ll be the rhythm and i’ll be the beat.

eftersom jag inte vill riskera att något ord blir det sista, kommer jag aldrig våga prata med dig.

'


långa nätter

Hon sätter ord på allt jag känner men inte kan beskriva. Det är rent och äkta och jävligt sorgligt men jävligt sant.


jag ska ju lätt bli som cleo när jag blir stor.


det som skulle kunna bli allt men aldrig blir något.

Jag ser allt det där som inte händer. Det är de sakerna som skär mest i hjärtat. All vilja som inte vågar. Alla första bokstäver som aldrig blir ord. Jag ser när en blick försvinner. Någon som rör sin hand mot någon annans men sen snabbt tillbaks i fickan. Har ni tänkt på hur mycket det är som aldrig händer?

Alla gånger någon lutar sig närmre för att känna en doft men inte vågar gå hela vägen och nudda någons hud.

Det är inte alla nej som gör mest ont. Någon frågar om en fika och får höra ”jag kan inte” som svar. Det är alla som vill gå fram och fråga om ett telefonnummer men som aldrig vågar. Det är varje gång man ser ett leende dö när någon annan lämnar rummet. Någon som frågar om vi ska ta en cigarett men inte har modet att hålla handen på väg ut. Det som skulle kunna bli allt men som aldrig blir något.

Hellre ångra något man gjort än ångra det man aldrig vågade göra.

Tänk så mycket kärlek som går förlorad. Alla kyssar som aldrig kommer och alla gånger så många lägger sig så ensamma istället för att lägga sig ihop. Tänk så mycket kärlek vi har inom oss och tänk hur lite av den vissa delar med sig av. Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar. Kanske skulle allt det som aldrig händer hända.


skrik mig, jag har ramlat här förut

jag skulle byta plats med vem som helst om jag kunde
men nej
för jag har inte sett någon som dig
än




i don't want to watch you




i'd rather go blind

bellan 12år typ...


jag längtar bort från hans kyla och hans charm.



aladdin är en av mina favorit disney filmer. ja, jag älskar disney filmer.
ebba, en kvinna av motherfucking stål? ja men lätt!?

it's complicated!

jag vill bli som meryl streep när jag blir stor och jag vill ha huset som hon bor i i it's complicated. underbar film!


RSS 2.0