tisdag

det ligger en skopåse på mitt golv, en sån från dinsko som det står SHOES! på. men påsen är lite vikt i kanten så det ser ut som det står HOES! since fifteen in my stilettos been sruttin’ in this game, na na na diva is a female version of a hustler tänkte jag.

The fact is if we didn't have stupid thoughts we'd have no interesting thoughts at all, Smart may have the plans...but stupid has the stories.


no glamourama tonight

guten tag, sitter hemma hos elin och lyssnar på öppna din dörr, dricker vin och känner att inatt kör vi, ankan ska bli dyng, vilket inte är något ovanligt men positivt! woho, ses i dimman mina mates!



she make them good girls go bad - true story

bästa lördagen på länge - true story
i love my old bad girl and her crazy sms - true story


"i just love your sense of humor"



inatt så ska jag släppa allting och bara dansa. dunk dunk.

'


You were strongest when I ached for breath





idag har jag skrattat så mycket, mitt lag är så underbart, min tränare är så underbar och mina sms gjorde mig också så glad. ni vet när man sitter för sig själv och läser smset och man känner hur ögonen går ihop lite av kinderna som trycker upp dom på grund av munnen som omedvetet börjar att le. så var det idag när jag kom hem. i hallen däremot höll jag på att dö av skratt. min kropp mår tillsammans med mitt hjärta väldigt bra nu känner jag.

för en lång lång tid

håkan påminner mig om sommar 2008, det var mycket håkan den sommaren.

 
jag och mery!

well let the poets cry themselves to sleep


lätt att vara tyst och inte ljuga svårt att tala sanning

and it rips through the silence, all that is left is all that i hide

Jag sitter i skolan och tittar på bilder på Meryl Streep, vi fick i uppgift att göra en powerpoint presentation om våra idoler och förebilder... Jag är ju så lycklig nu!!


ett kolikbarns bekännelser

ge mig en stund av eufori nu tack. mm lycka, men ofta när jag mår så bra så mår jag bara bra och tänker att ingenting annat betyder något, jag mår bara bra. och sen när euforin lägger sig är det försent, man inser att man har blivit lite förälskad men man är ensam och det är försent. för ett år sedan var jag bara ett år yngre men en annan människa. det skrämmer mig lite. mycket. jag mår faktiskt illa när jag tänker på det. jag visste kanske aldrig vem jag var men jag vet ännu mindre vem jag är nu, vad jag har blivit. det där med att fråga sig själv vem man är är väl å andra sidan lite tvåtusentvå men jag gjorde iallafall en lista för att få någon slags klarhet i det hela:
  • naiv
  • nitton år
  • den vackraste någon visste 
  • barnslig
  • ytlig
  • patetisk
  • en drömmare
  • avundsjuk 
  • basketkändis
  • elak 
  • kysst
  • blyg
  • tunnhårig 
  • inte kär
  • tjock
  • känslig
  • lite vacker
  • gnällig
  • din om du vill
  • besviken 
  • häftig
  • jag vet inte

jag är så dålig på att plugga. im falling in love with your favorite song, im gonna party all night long.


Always face the sunshine and you'll never see the shadows

Någon talade om ett gammalt minne och jag skrattade högt högt. Och mycket. Varför gjorde jag så? Jag borde ha gjort något annat. Det var länge sen jag kom till insikten om att jag aldrig kommer att vara perfekt, därför har jag också lång tid på mig att acceptera vem jag är. Hur mycket jag svär, fy fan vad ocharmigt, hur högt jag pratar och alldeles för snabbt, ibland så skrattar jag så mycket så att ingen hör ett ord, hur jag kan tänka och även säga lite elaka saker om folk som jag inte känner om deras utseend. Men visst har man någon sorts strävan om att kunna göra alla nöjda så jag försöker att inte svära så mycket och talar tyst och långsamt ibland. Sen kommer jag på att VAD FAN GÖR JAG, det här är ju inte jag någonstans. Tycker du att jag är pinsam ja men du behöver inte vara min vän.

 

Denna strävan efter att göra alla till lags.
Kanske är det viktigast att bara vara.

 

Det är nog då man träffar de som verkligen älskar dig, och inte kommer att sluta göra det. Då spelar det inte så stor roll om man inte är älskad av alla.


krossa allt

och jag känner mig tom nu
av tanken på att jag måste hantera verkligheten.
måste ändra på verkligheten.

the girl with the broken smile



jag hittade tomten som förföljer mig i mitt hem, det är sant, varje dag så är den på något nytt ställe och förut så såg den jätte elak ut. jag sitter och lyssnar på she will be loved och smsar med min sandra, haha. solen skiner ute och jag rekommenderar inte att använda alcogel dagen efter att man har supit. idag fyller lilla taknarn 19 hela år och det ska vi såklart fira, först med tårta och typ saft, sedan ikväll med riktiga grejer.. gårdagen var btw grym, den spenderades på phophangan med therese, ankan, mati, 10 och fredrik. hahah!!

birthday girl!

She fills up every corner like she's born in black and white.



her face is a map of the world

två jävla toppen brudar!


i just called to say fuck you, det är nu jag vill radera min facebook som mest.

det som töat bort faller ner från himlen igen och jag som måste promenera överallt, vada fram bland vattenpölar och snöspya. jag har ingen plan, inga idéer, fast än jag lovat mig själv att vara motiverad. blir så jävla provocerad av allt som är gulligt, kontrollerat och töntigt. så rätt att det blir fel. jag vill bara ha smuts, sex och attityd. i fucked your boyfriend, by the way. jag tittade på sex and the city och valde plötsligt aidan framför mr.big. allt som var min idé om vår påhittade romantik är bara skamligt och pinsamt. aidan, uttalade känslor och ömhet är det enda realistiska. we need a new word for over. enough.

RSS 2.0