grymt


i can teach you how to do it

var i värsta fighten, nu har jag spräckt läpp och är blå under vänstra ögat. shit alltså. vilken bad girl jag är.
btw, fredagens firande av therese var det roligaste på länge!

when you love someone

så underbara bilder, började gråta över att dom berörde så. så jag var tvungen!


you can erase someone from your mind

getting them out of your heart is another story.

Meryl Streep

Världens snyggaste 60åring. NO SHIT! på tal om Meryl, tror att det är HighTime2Watch MAMMA MIA!

 

-


i hagnesta hill blinkar tv-ljusen

Just nu så lyssnar jag på Jose Gonzalez - Heartbeats, underbar låt, tv reklamen som den var med i förr var och är fortfarande min favorit tv reklam, den med alla studsbollar, så himla fin.

Igår kom känslan, ni vet när man inte kan sova mitt i natten trots att man har mammas täcke och kuddar för att man tror att man ska känna sig mer som hemma och ha lättare för att sova och sedan inser att det aldrig kommer att bli så. Känslan av att man natt efter natt ligger vaken och väntar på det där smset som aldrig kommer. När tankarna kommer som man inte får tänka, när man inte kan sova för att man känner att någonting saknas, att det är någon man saknar. När man ligger vaken och inte kan sova för att man har känslan av att man fortfarande inte förstår. När tårarna frustrerande kittlar ens kinder och man förnekar att allt har förändrats.

Så kändes det igår när jag skulle sova, och grejen är den att jag kan inte sova på nätterna, det går inte, jag vill inte. Det är bara hos ludde som jag kan sova känns det som, hos honom somnar jag på en gång, sist i soffan tillsammans med han och hans mamma, så underbart. Men jag tror att det har med förändringarna att göra, men jag vet inte vad jag ska göra. Men mina vänner är iallafall fortfarande världens bästa och det tackar jag med hela hjärtat för.

you better prepare yourself as she takes it to the next level


who would be the psychologist's psychologist?





ett kolikbarns bekännelser

Okej, jag har några saker som jag vill dela med mig av, till er 10 pers som läser(?) min blogg.
Jag älskar mina vänner, de är verkligen världens underbaraste, bättre finns inte och så. sedan så är det en kille som gör att mitt hjärta dunkar dubbelt så fort, jag skulle kunna göra vad som helst känns det som, han ger mig det där lilla extra pirret i magen, får mig att le det där leendet som jag egentligen inte vill le. sedan så finns det en kille som var som min bästa vän, honom saknar jag otroligt mycket varje dag, men om honom finns det inte riktigt något att skriva om, diamonds are forever!

gull

var på vax-dock-museum idag, såg en docka som var så otroligt lik elin! how cute.




i like you, i hate you, i adore you, i miss you, i know you

all right! today is the day! eller egentligen imorgon, men jag ska verkligen starta mitt nya liv imorgon, det har varit allt för många gånger jag har sagt det men det har bara varit tomma ord, idag såg jag mig själv i spegeln och jag blev inte glad över det jag såg, så från och med imorgon så är det slut med socker! (undantag är födelsedagsfirande) och göra extra övningar efter träningarna. det är bara det där feta jag vill bli av med, för kroppen behöver jag för att spela min basket, men lite slimmare vill jag ändå vara. så jag ska fan hålla detta nu och vara så stolt över mig själv sedan.

igår träffade jag ebbis en snabbis, fick ett par super fina brillor, hjärtligt tack! idag så fick jag ett jätte fint vykort från tre svättiga thaibrudar, jätte tack! imorgon är det skoljoggen, jag ska efter mycket velande delta och jag ska mjukisar hela dagen i skolan, jag struntar i vad folk säger om det! och som grädde på moset så ska jag försöka svära mindre!

nästa vecka blir en bra vecka, jag är så himla taggad!

detta var nog allt för mig, time2drinkwater and study religion! (tack och lov för att jag inte läser engelska i år hihi)

LOVEPEACEANDUNDERSTANDING

Sisters are flowers from the same garden

Syster, om du någonsin behöver ett hjärta så ska du få mitt. så ska du leva för oss båda.
Mina systrar är det finaste jag har, dom är en del av mig, utan dom är jag ingenting.


I did my best, it wasn't much. I couldn't feel, so I tried to touch. I've told the truth, I didn't come to fool you. And even though. It all went wrong.


up all night, got demons to fight

jag är så brutalt sugen på riktig mat. carina är nog en av världens underbaraste kvinnor. ja. nu ska jag somna till någon film. inatt kommer ebba,amanda&flizan hem. kul.

oscar falk



i can teach you how to do it


I'd like to wrap my arms around you and say that "I hope so too" when you say "Yes, I think that everything is gonna be alright someday somehow"


drink all day, fuck all night IM FROM MIAMI BITCH!

Gårdagen: Jag hade så ortoligt roligt med elinski, alltså det var så länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Gårdagen var minst sagt lite spårad. Jag känner att det är slut med sånt nu.

Idag: KickOff, jag är inte taggad. Sedan så ska jag till katja som har fyllt 18 år, superkul!

Fundering: Jag har två allternativ på saker som jag ska ge till terror när hon fyller år, vet ej vilket jag ska välja ännu.

Till ebba: Gulle, jag saknar dig med, de andra två brudarna också, jag ska sola idag, hehe. Och vad bra att du fick smset, det var inte meningen att du skulle skicka tillbaka!

Sponge Bob & Gary









 Jag och elinski! love

Nemo enim fere saltat sobrius, nisi forte insanit

Ja, alltså jag kunde ju ha varit på grönan nu och väntat på håkan, men nää. jag kände att jag är nog hemma, äter middag med min mormor och mina systrar och umgås med elin istället, det tar emot lite men det känns bra. nu känns allt, nej inte allt, men för stunden så känns mycket bra, jag fick ett sms som gjorde min dag!

FUCK YOU, FUCK YOU, FUCK YOU AND ALL WE'VE BEEN THROUGH I SAID LEAVE IT, LEAVE IT, IT'S NOTHING TO YOU AND IF YOU HATE ME, HATE ME, HATE ME. (let me out)

jag saknar ju dig

silence


and if he could talk we'd be best friends

låter allting komma i kapp mig och jag gråter precis som så många andra gånger när jag var tretton, fjorton, femton, sexton, sjutton och nu arton år. men när man lyssnar på den låten känns det som om ingenting har förändrats. men man uppskattar det förflutna eftersom jag innerst inne vet att allting förändrats, egentligen. och jag gråter av helt andra anledningar nu än då.


RSS 2.0