He doesn't look a thing like Jesus, but he talks like a gentleman... Like you imagined when you were young.

min hals gör lite ont och jag ber att det inte blir värre, att det går över fort fort så att det inte är kvar tills helgens match! jag har lite träningsvärk efter det lilla gympass jag gjorde igår, haha kände mig som största skämtet. men det kändes sååå bra när jag stod och tränade mina vackra armar framför spegeln. nu sitter jag i emmaahs soffa och äter godis och tittar på idol, super mysigt! (men det är en tanke som stör mig jätte mycket och har gjort det länge... vet inte vad jag ska göra av den)


My mom is a neverending song in my heart of comfort, happiness, love and being. I may sometimes forget the words but I always remember the tune.


här i bland ruinerna, bland torra salta tårar, här bakom rullgardinerna och alla uteblivna vårar, här under askan utav sönderbrända drömmar. ska vi bygga nånting större.



and to me, you are perfect.

Vi ska alltid hålla ihop. Trots allt som kommer mellan och kanske förstör. Män och arbeten, karriär och kärlek. Allt det runt omkring är viktigt, men vi är viktigast. Den andra familjen man inte delar blod med men oj så många känslor. Vi som håller varandras händer när någon av oss gråter. Som tröstar och finns där. Som gör allt för att jag ska bli på bra humör när jag har ett krossat hjärta. Vi, som släpper allt inom en sekund och rusar in i en taxi så fort vi hör "jag måste prata" i telefonen. Vi som försvarar varandra i alla lägen. Vi som står upp för varandra. Som torkar bort varandras tårar och bygger upp varandras skratt.

 

Vänner är den andra familjen man själv har valt. Vi måste komma ihåg hur viktiga vi är för varandra, hur allt omkring bara är en bonus. Kärlek är så vackert men vissa pojkvänner kommer och sen går dem. De är en rolig bonus i livet. Men vi är familj. Vi bygger upp varandra när de som kommer sedan går och lämnar något trasigt kvar. Det är vi som lagar varandra. Som ger äkta komplimanger och bjuder på pizza eller lånar ut en schysst klänning. Som säger "jag älskar dig" och menar det, vårdar det, respekterar det. Allt annat är en rolig bonus, men vänner är på riktigt. du är på riktigt.


 


Du som alltid håller min hand o du som kan förklara allt det här. Du som har ett eget liv, men som delar mitt liv när jag vill.

jag gillade ankans rubrik Sen du var här har allting blivit större det är lättare att vakna, jag kan se mig själv gå runt och inte riktigt ha nånstans att ta vägen men jag följer hjärtat, samma hjärta men med mera glöd sen du var här. så jag tror att jag ska skicka iväg ett sms innan jag somnar. kom hem från hallen för cirkus en timme sedan där jag tittade lite på killarna, sara säger att jag ska skaffa mig en basketspelare och sandra börjar med sitt dirty talk med en gång...

imorgon fyller min stjärna år, det firas med lite mys frukost på brun, sedan blir det dimma på kvällen, min kompis kusins kompis ska dricka vin.

Open up your eyelids and let your demons run, I thread the needle through you beat the devil’s tattoo



alltså blair och chuck får mig alltid att gråta så jävla mycket



Chuck: "I destroyed the only thing I ever loved."
Blair: "I don't love you anymore ... but it takes more than even you to destroy Blair Waldorf."
Chuck: "Your world would be easier if I didn't come back."
Blair: "That's true. But it wouldn't be my world without you in it."


och rätten att ge upp för någon är den sista rätt man har

jag var och tittade när salens damer spelade tränings match mot solna idag, dock så fick inte eve spela vilket var lite synd, men det var ändå riktigt roligt att titta på damer och få lite inspiration. imorgon ska jag äta frukost buffe med lite b-rudar, amanda fyller ju år, sedan är det träning och gymma som gäller. NU blire gossip girl.

*


you rock my world!

första matchen som spelades igår slutade med vinst, kändes riktigt bra, roligt att äntligen få spela. ny match väntar imorgon! idag när jag gick hem från hallen så hittade jag en påse full med öl, så jag tänkte att pappa blir säkert glad.. så jag tog med mig dem hem och pappa blev glad, niklas också. pappa skrattade as mycket och sa att någon annans kväll är förstörd - jag älskar hans skratt. men det känns rigtigt bra, att någon blir nykter ikväll pga mig hahah!!

en hyllning till min kära tegelsten. (hatar den så jävla hårt!)

fräknar: kinder, näsa, överläpp, panna. plus tjugo nya födelsemärken på armarna. vill va prickig katt.










my darling baby!

nu ska jag titta på eva och adam ANKAN!!


(jag måste ladda upp denna bilden på oss)

It's just in front of you, you just don't see it

dagens sämsta beslut var att ta cykeln till jobbet istället för att springa till bussen med träningsvärk.. jag har brutal träningsvärk i mina ben, ända från rumpan ner till fötterna, och jag cyklade i motvind på en halvt punkterad cykel. woohoooo. det bästa som kunde hända var ett regnet öste ner när jag skulle cykla hem igen. men ganska värt nu i efterhand. jag ska ta ett varmt jävla bad, det var en kvinna idag som sa att det var bra för musklerna.

jag ligger i sängen och lyssnar på monday morning och tittar på massa bilder och klipp på lisa leslie och candace parker... vilka jävla stjärnor!! imorgon är det träning wihoo och match på fredag, längtar!


kramas

jag vill kramas lite. evelina är världens finaste. så värt att vara hemma och bara läsa idag.

Offense sells tickets. Defense wins games !

har tittat på love and basketball hela förmiddagen (bästa filmen), nu blir det basket för mig med. först träna små tjejerna och sedan egen träning, wiho.


"Maybe we have to get a little messed up, before we can step up." - Greys Anatomy



jag kan ju inte sova, inte äta.. vad är fel? bilden ovan förklarar underbart hår och mitt tidsfördriv. och sedan kent och ebba forsberg såklart.

do u remember me singing that song over and over again just the moment before we said goodbye..

just nu känner jag ingenting annat än att jag vill sova.

will you marry me?


RSS 2.0