Och då kommer känslan den smygande känslan den enda jag inte rår på. då stänger jag själen, klämmer ihjäl den... hittar en himmelsk drog

trots det fina vädret och den friska luften som är så lätt att andas, vill jag att regnet ska ösa ner. jag träffade en person som jag har saknat otroligt mycket, jag fick en varm kram och mina tårar kom. jag vet egentlien inte varför, men jag antar att jag bara ville vara kvar i det som kändes så rätt. känslor som jag inte kan sätta ord på, jag vill inte sova.

TRUST NO MAN, FEAR NO BITCH!


... small people talk about other people

nu ligger jag i sängen med öppet fönster (bäst) och lyssnar på stevie wonder! kom hem för en liten stund sedan. vi hade middag med brun på blå, super mysigt, sedan hade vi möte och lite spa med massa ansikts behandlingar så nu är min hy freesh. det var verkligen så värt. jag som har tänkt länge och pratat med amanda om att jag vill köpa en body splash(?) så fick vi en idag så jag blev skit glad ju! men jag ska ändå åka in till stan en snabbis på lördag innan träningen och införskaffa en liten gåva samt ett par gummistövlar och så, hehe.



yes! /care

det går bra nu? eller? ja! det är vad man gör det till.

Lev för det du har, ge inte upp för det du saknar.

jag har så ont överallt på min kropp idag, jag vill typ spy på allt och alla. ska fan ut och springa imorgon!


But, If, You're Thinkin' About My Baby, It Don't Matter If You're Black Or White

nu har det nouuuuug slutat snurra och jag kan äntligen sova. jobb imorgon wooohooo, cola med hanne!!!! hörs när vi ses!

nobody goes through life without a scar.

måste hitta en ny bok som jag kan läsa nu när snabba cash är klar. önskar att det fanns fler harry potter böcker. juste ska läsa tusen gånger starkare. köpte btw en almanacka när jag var på bio med ankan idag, och ett par gula söta shorts. nu lyssnar jag på massa michael och smsar med en dyngrauk ebba, hihihoho!


fan vad jag älskar regn regn regn. jag sträcker ut handen genom fönstret och känner på det, regn. jag kan inte sova.


its up to you to find beauty in the ugliest days.


no matter how good i look life can be pretty boring

det regnade inatt när jag skulle sova, jag hade öppet fönster - king.  men det bästa var iallafall när jag vaknade i morse och hade fått ett sms där det stod "det är mycket mysigare att ligga i sängen och lyssna på regnet än faktiskt sova. - boy, you read my mind.

imorgon börjar jag jobba fem, så det blir upp tidigt och åka till stan för lite shopping med linnea som jag inte har träffat på länge - lovely!

jag saknar maddes mac och big S också. som avslut på detta inlägg så vill jag önska evelyn lycka till i italien nu, jag är inte alls avundsjuk.

we are all in the gutter. but some of us are looking at the stars.

det har varit en sjukt värd helg, har skrattat så himla mycket med så mycket fina människor. har jobbat också, nu har jag två veckor av arbete framför mig - KUUUUUL! men jag hade en av dom bästa stängningarna med erika p3 idag, vi sjöng och städade till ted gärdestad, sedan pratade vi massa! mina pantertanter är verkligen så himla underbara. men när jag berättade om mitt nöjda hångel (killen var nöjd_grabb_92) från i fredags så dog dom lite. jag med nu iefterhand. haha.

nu väntar beck, work2morrow - dock våfflan med andrea, på torsdag blir det mer-moments med kalle och gustav!

 


mm juste!!!


Teenage dreams in a teenage circus, running around like a clown on purpose

det går bra nu.

så jävla snygg!


RSS 2.0