kent - en plats i solen

ja

när jag faller lycklig och fri var det falskt alarm, falsk marknadsföring, men även inbitna lögnare har sin charm. jag kan höra musiken du gav mig i natt, stå still, jag loopar samma tack. jag tänker på dig ibland.

ikväll har jag ställt sängen under fönstret. jag ligger nästan naken på sängen med fötterna ut i den friska luften.


johnny var evas hjärtas låga


no road is long with good company

stod det på ena sidan av världens finaste student present och på andra sidan av berlocken var det en bild på mig och johan. den är så fin att jag inte finner ord, den gjorde verkligen min jävliga dag. sedan fick jag en cola och fotspray också haha!

idag är det min vackra meryls födelsedag, grattis! sandra gjorde också min dag lite. har inte så mycket mer att skriva, mitt liv suger lite just nu.. imorgon blir det work med ankan! lyssnar på håkan och äter kakdeg, nu väntar oc. over and out!


take a bite of my bad girl meat

vi pratade om det kungliga bröllopet på jobbet igår, och jag har hela tiden tyckt att det hela har varit väldigt överdrivet... men grejen är den att när jag såg victoria och daniel tillsammans på sin stora dag så kunde jag inte låtabli att tycka hur vackert det hela är och tänka på när det är jag som står där med min sanna kärlek. jag sa att jag alltid har tyckt att victoria inte är så speciell, men saken är den är hon har ett sådant klassiskt vackert ansikte, så vackra drag och när jag hörde daniels tal till henne, när han berättade om de 40 breven hon hade skrivit till honom, ett för varje dag dom skulle vara ifrån varandra så kunde jag inte låta bli att gråta... det var ju så jävla vackert!


finaste känslan

jag sprang igenom natten med min klänning, det kunde nästan inte ha regnat mer, med i just died in your arms tonight i öronen. jag ville aldrig att det skulle ta slut.

your voice was the soundtrack of my summer.




imorgon tar mina hjärtevänner studenten och det ska firas, alla sorger och flashbacks ska dränkas i flyktens dryck.
dancing on my own går på repeat..

so far away, but still so near. the lights go on, the music dies but you don't see me, standing here. i'm in the corner watching you kiss her


i keep dancing on my own.

There was something so pleasant about that place, even your emotions had an echo in so much space

för jag har tagit studenten, hihi, och jag är galet taggad till jensen brudarna tar nästa torsdag. idag så har jag hängt med amanda, rasmus och blomman roligast var när helene kom in till oss och frågade direkt om vi hade ätit kebab. ikväll blir det mys med mina sis, pappa och quinnan är i estland, woooohooo. fick ett sms av bellan klockan tre idag där det stod FREEDOM! imorgon tar vanessa studenten men jag ska jobba, so nice. nu blir det solsidan mates.

bilden är till dig elinski! enjoy!

RSS 2.0