And I'm watching you now, I see you building the castle with one hand while tearing down another with the other


Your words in my memory are like music to me

I'm miles from where you are, I lay down on the cold ground. And I, I pray that something picks me up and sets me down in your warm arms...


you change your life by changing your heart

Jag älskar när jag får människor att skratta, speciellt människor som betyder mycket för mig. Det har varit basket, nervositet och skratt hela helgen, nittiofyrorna har splat i helgen och fyfan vad jobbigt det är att titta på ibland, dom vann första matchen, en riktig rysare men förlorade tyvärr andra. Nu till helgen är det äntligen min tur att spela, hihi. Veckan har bestått av massa rädsla, jag är förfan livrädd för allt efter att ha sett alla saw filmer, hjärngänget ist the shit. Sedan fick jag en liten flashback i onsdags, jag var uppe i hallen och fysade, så fick jag en puss i min panna och jag kom på min första puss i pannan... jag gillar pussarna som man får i pannan, dom är liksom sälsynta och unika. skiva imorgon och jag är kalastaggad.

angelica! <3

“tell you what… sometimes, when I ain’t seen you, and I see you, I find it hard to breath.”




-


we are shadows

det kröp en skitstor spindel på överkastet och min första reflex var att krypa ihop till en boll, gnälla som en katt, slå igen datorn och släcka lampan? släcka lampan?? så jävla dumt för när jag tände lampan igen så var den borta, så nu kommer jag inte kunna sova förens den har självdött om typ hundra år. hatar märstaspindlar.

100meter spya


YOU ARE SUCH A WOMAN! SNEFYLL NU BABY!


varför smsar mina vänner mig och säger att jag är sjuk i huvudet när jag bara vill önska dom en glad påsk?

det har varit två händelserika dagar, i torsdags var det linnea som skulle firas, sedan plankade jag på bussen och tåget vidare till uppsala. stod i kön alldeles för länge, jag planerade tillsammans med fahlberg att vi skulle hångla. väl inne så dansar jag med min egentligen för korta klänning på den trånga scenen med ankan och två andra guys. therese fimpade mig på mitt lår, det blev en liten blåsa och strumpbyxan fick ett jätte runt hål. väl på max så kallar en tjej ankan för älskling för att vi två argumenterar för att chipet ska vara åt ena hållet och hon är trotsig och säger att det ska vara åt andra hållet. sedan slogs vi lite. jacob köpte för många cheeseburgare oh jag åt kyckling burgare - den godaste någonsin. sedan spårar kvällen verkligen ur, true story. livboj, cykel, hamburgare, kapten morgan pose, ramla, reklam affish, cheeseburgare i håret, skype med amanda klockan fyra. somnade vid fem och vaknade vid halv nio.igår så berättade felicia att jag har fått ankan tendenser, så jag smsar henne, ankan, och säger att det är med henne som jag skulle kunna göra vad som helst med på nätterna, nykter eller inte, jag sa att vi skulle tatuera oss på fyllan någon gång.

igår var jag trött men bestämde mig för att gå ut med felicia. jag ville ha på mig mitt nya halsband och känna mig snygg, vilket jag gjorde, jag kände mig verkligen jätte snygg igår. när vi kom in på klubben så får jag en varm kram och känner hans kind mot min, sedan så säger han att jag luktar så gott. senare under kvällen så träffar jag honom igen och han säger att jag bara är med honom för drinkarnas skull och jag säger att det inte stämmer. sedan kramar han mig igen och säger att jag har en så fast rumpa och vacker kropp. när jag säger att det inte stämmer så tar han mig med ett fast tag runt nacken och kysser mig länge länge.

jag älskar när människor lyfter mig, det kan vara allt från en kram, något dom säger utan att veta hur mycket det betyder för mig att dom säger det dom säger. det kan vara ett sms, endel människor lyfter mig verkligen, och när det är någon som betyder mycket för mig så blir jag lite stolt. och igår kände jag mig verkligen så snygg.

RSS 2.0