dont play with bitches who knows how to play it better!



nobody’s perfect now

I know your type, you're daddy's little girl. Just take a bite and let me shake up your world.



there once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART

jag älskar megan fox's tatuering som hon har på revbenen. jag vill också ha en där, eller på insidan av underarmen. jag vill ha hennes skönhet också, hon är ju så brutalt snygg.


"hjärtat dunkar och vinden blåser i skyn" -evelina om kärlek

helena gjorde min dag, tack elin!

med ena foten utanför

det har varit en otroligt o-givande dag i skolan, tack madde för att jag fick ta med mig din mac, utan den så vore jag ingenting idag. melissa horn är min andra räddning denna dag, jag önskar att jag kande stänga av mina tankar en stund, radera endel. det skulle vara befriande.

jag ser fram emot helgen, födelsedagsfirande och avskednings träff. jag kommer att sakna amanda när hon åker. jag ser fram emot bakfickan också. jag ska skriva en lista på saker jag ser fram emot. om 10 min, fan. som en kniv i hjärtat.

These lessons that we learned here have only just begun

jag är lite smått kär i låten som katja hade på sin blogg. den är lovely. igår så firade vi anna, det var en niice kväll, slutade på kc med att jag och felicia drog från magenta till kc istället, det var värt det. fick träffa therese, clara och becca, och ni är så underbara tjejer! morgon så drar vi till idre, det kommer bli galet, är lite nervös, höhö, vill dock att ebba och pao skulle joinat.. men det ska bli soo niice! skönt att komma ifrån m-ä-r-s-t-a lite. juuste, viktor bremis var btw så snäll mot mig igår och det var länge sedan jag var så glad att träffa någon som isak och linnea igår. aja, funtar på att radera min blogg också, men nu väntar soffan eller sängen, jag är sjukt trött efter mina 3timmars skönhets sömn denna natt.


I'm the new Messias and i love cats!


ska starta en facebookgrupp, med mig själv som ENDA medlem. "jag växte upp i familjen finke men blev helt okej ändå"



nu blir det innebandy match med ebba, imorgon är det en bra dag, för alla ska till kååseee, medans jag ska på födelsedagsfirande och sedan till magenta. känns lovely att komma ifrån allt vanligt folk lite. och för att inte tala om nästa vecka, jag är galet taggad!!! poker face, im proud!!

pick a star on the dark horizon an follow the light.

What a day... Jag har planerat att dö i en skrattattack istället för en hjärtattack. Jag blev kallad till rektorn idag, iiiinte kul. Jag, elin och anders ska spela in en film, örmjakt (se sörkjakt på youtube). Jag fryser som fan. Jag undrar vem som har kommenterat Anonymt i min blogg. Jag ska lyssna på The Call - Regina Spektor, lovely song. Jag ska plugga hela eftermiddagen, kvällen. Jag erkänner att jag blev lite ledsen när jag fick sms av farmor där det stod att vi inte kunde gå på gala premiären av snabba cash pga att janko var sjuk. Jag gillar att gå till träningen igen. Jag längtar till våren.

this is the way you left me. i'm not pretending. no hope, no love, no glory, no happy ending.


vi har plockat citronerna


I had a plan that involved you, but maybe that's not a very good idea.



livet är ju rätt komiskt ändå.. sjukt random kväll, lite fest med aaaaaas snygga brudar(?) och lite låd vin. sedan buzz med emma, felicia, bella, rasmus och pontus. sjukt kul! en annan sak; skratta eller gråta? SKRATTA! HAHAHA! mina vänner är så jävla bra. jag känner mig taggad på livet. sov gott allt people! love you, mean it, byye!

it's a hard thing faking a smile when i feel like i'm falling apart inside


So rain on the pretty ones



I'm the actor who's scared to perform
I'm the sunshine that hides in the clouds
I'm the father that couldn't be found
I'm the cuckoo that never flew south
I'm the Christian, that cannot forgive
I'm the dreamer who jumps off the bridge
I'm the sinner who hates how he lives
I'm the liar who gets what he gives

if words could kill




RSS 2.0