jag gjorde ett ganska känsligt erkännande idag

jag tror att jag ska flytta till norrköping och ragga på anton saks.

you cant start a fire without a spark

ofta när jag känner mig (blank) får jag lust att raka av mig håret.
så lätt sätt att göra ganska stor förändring endå.
så skönt
så svårt att få tillbaka..
så jag flyttar runt möbler tills jag är för trött för att föra saxen mot håret.
egentligen skulle jag vilja springa tills jag stupade.

såg precis fina ord:
its about time.
ah. i like time. once, i had a good one.
(i remember doing something with someone somewhere.. i remember its a good thing...)

Fredagsmys med salta katten och spotify



snön är så fin utanför och jag längtar tills imorgon så jag får använda min nya fina jacka!!


jag saknar våren, den våren som var. jag var så glad och full av liv, tack vare dig s.


besviken, lite iallafall

nu: sova, mitt huvud sprängs. börjar bli van.

But you’ll always be my hero, even though you lost your mind.

Kom precis hem fån malin, känner mig inte så bra så jag gick hem när de andra skulle ut. men när jag gick hem så gick jag förbi en parkering som jag minns att vi har busat på (eller jag, ankan, rasmus och blomman i våras) och jag tänkte på hur mycket sjuka saker vi gjorde tillsammans och at jag saknar det, saknar sjuka sms, impuls saker, dra till donken istället för kc, vara uppe tills solen går upp, snefyllor osv. men det jag tänkte på när jag gick förbi parkeringen var att jag längtar tills mina barn är i min ålder, så jag kan dela med mig av allt jag har gjort nu, under min uppväxt, allt som jag hann med, bra och dåliga saker. jag skrattar åt mycket nu, så det kommer jag förmodligen att göra då också. om jag minns. och får chansen.

sitter och tar kort med evelina nu, live!

Evelina: Skicka denna bild till Albe...
Jag: Vem är Albe?
Evelina: Min pojkvän.
Jag: Har DU en pojkvän???
Evelina: Ja, alltså han är en pojke, min vän och vi är kära. Han går också på 6års.




Sedan visar hon mig en teckning.

Evelina: Tycker du att denna är fin?
Jag: Lika vacker som du!!!!
Evelina: VAAAA??? TYCKER DU ATT JAG ÄR SÅÅÅ FUL?????


*

Pappa: Juste, Johanna... Hur gick det på matcherna i helgen?
Jag: Bra, eller vi vann mot Lidingö i lördags men förlorade mot Tureberg i lördags. Kolla i tidningen..
Pappa: Jaha, men det gick ju bra för dig, poängbästa båda matcherna.
Jag: Men vi förlorade mot Tureberg... Bara 40+ pappa...
Pappa: Förlorade ni mot ett gäng kärringar????
Jag: ...
Pappa: HAHAHAHAHAH, VAFAAN JOHANNA!!!!!!

så jävla snäll!

love the way you lie, part 2

är inne på tredje veckan nu, orkar inte vara sjuk längre. jag sover, dricker vatten, tittar på the vampire diaries, andas och tittar på när tjejerna tränar. mellan allt det där så proppar jag i mig ipren och spayar näsan med nezeril. det blir nog doktorn med farmor snart, så här kan det ju inte fortsätta. men jag uppskattar dock att ligga under ett varmt täcke med en varn liten råtta (hund) på magen och titta på the vampire diaries!


Apologizing does not always means that you are wrong and the other person is right.

It just means that you value your relationship more than your ego!

you gotta belive me when i say the words forever

det första jag ska köpa när jag flyttar hemifrån är en katt. jag önskar att jag hade en varm kurrande hårboll hos mig nu som jag kunde berätta det jag känner för, så att jag inte kände mig så ensam.

lille tuss

världens bästa lilla mormor

mormor är den vi alltid skrattar åt, härmar och berättar det roliga hon gör och hur hon är utan att hon riktigt är medveten om det. hon lever liksom i sin egen lilla värd, pratar alltid om sig själv, men det är ju just det, alltså hur hon är som person som gör henne till den hon är. idag var jag och madde hemma hos henne och åt och hon frågade massa om mina framtida planer. (och jag har mått så dåligt över att jag inte har en jävla aning om vad jag vill och hur jag bara håller med alla som kommer med förslag när jag egentligen bara vill skrika åt dom. jag vill bara ligga i min säng och glömma allt liksom.) men när hon frågade så sa jag hur jag kände, gav några förslag om hur jag tänker och det var så underbart att höra att hon höll med mig och tyckte att mina ideér fakiskt var bra. sedan gav hon själv lite tips som jag också gillade, hon löft mig liksom, precis som s gör.


bry dig inte


With violet words and empty threats and it’s sick that all these battles are what keeps me satisfied. Even angels have their wicked schemes and you take death to new extremes.

the beauty you are when you'll open your heart.

Stor vinst mot Lidingö idag, så fruktansvärt skönt! Nu är det bara vila och tagga till inför morgondagens match mot Tureberg. Nu: Dusch och sedan krypa ner under täcket och titta på dh osv. pallar verkligen inteee!


*


IF IT LOOK THIS GOOD, I WONDER HOW IT TASTE

Koll och kontroll bor inte hos mig för ögonblicket. Jag tappar det och vid dessa tillfällen inbillar  jag mig alltid att det är bäst att hålla käften om det mesta. Jag inbillar mig att min röst bär på någon typ av förbannelse, att så fort ord yttras förstörd alla chanser till att lyckas. Den här känslan, har jag inte saknat den? Lyckan gör mig uttråkad. Livet ska vara en enda väntan och när man väl är där man från början ville vara måste allt ta slut. Är det bara jag eller letar vi inte, allihopa efter den där kärlekshistorian som bygger på den ultimata återföreningen.


17e november är snart här!

Jag är ju så jävla sämst ibland!

 

I natt drömde jag att jag var Harry Potter i krig, och den gick till ungefär såhär: Mitt mål är att döda Voldemort. Trollstaven har jag tappat bort. Istället använder jag mig av de vapen jag kommer åt, bland annat gevär och svärd. Efter relativt mycket hänsynslöst dödande kommer jag på att jag kanske inte behöver min trollstav för att kalla på min stora, flygande, blå jättefågel. Jag ropar högt kanske tre gånger, sedan är den där. Så fort jag hoppat upp på fågeln känner jag mig trygg. Vi flyger tillsammans genom den stora, salliknande innergården bort mot tältet där Voldemort väntar på mig. Väl där inser jag att jag inte lyckats hålla reda på ett enda av mina använda vapen. Trots det behåller jag fortfarande lugnet. Jag och fågeln flyger mot molnen. Där finns andra flygande typer. När jag efter ett tag får syn på någon jag känner igen sticker jag upp huvudet bland molnen. Hon gör likaså. Sedan viskar jag tyst: -Har du några vapen? Hon tar fram ett stort sockervadd och river av en bit. -Ät det här. Jag förstår att det måste vara ett magiskt sockervadd och trycker i mig fort jag kan. Effekten kommer på en gång. Känslan av att kunna göra vad som helst med bara händerna.

Sedan vaknade jag upp. Fan. Jag skulle ju döda Voldemort. Försökte tänka på att äta mitt sockervadd bland molnen och somna om. Det funkade inte.

jag vill ha en tjock och go katt som esmeralda (så tjock alltså)

Gillar den här delen ur den judiska morgonbönen för pojkar:
” Lovad vare du, Herre, vår Gud, världens konung, som icke skapat mig till kvinna."
..eller kanske inte va.




hjälp det är harry potter väder ute och jag vågar inte sova!


gammal bild från i våras, men tänkte ju på harry potter och insåg att vi har samma ärr.


nyktert fram till nyår!


Tonight we get so drunk we can't tell our enemies from our friends. Tomorrow, we repent.


som jag hade dig förut mitt kära hår!


Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå. Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt, samma gamla visa med vet inte vad det är för låt.



JUSTE TERROR FICK JU KÖRKORT OCH JAG ÅKTE MED HENNE I EN BIL UTAN BACKSPEGEL, WOHO LIVIN' THE DREAM!!


"We're nothing, and nothing will help us, maybe we're lying then you better not stay. But we could be safer, just for one day. We could be heroes!"

glitter in the air går på repeat. jag tittade på det senaste gossip girl avsnittet nyss och fan vad jag rös i slutet, jag blev så jävla glad! ååh chuck och blair! jag undrar om det finns något så fint par som dom i verkligheten. jag följde med therese idag när hon skulle skriva kökorts teorin, hihih och då pratade vi om att flytta till egen liten lägenhet, att det skulle ju verkligen bli ens egen och man kan bete sig och göra vad fan man vill. sedan frågade hon om vi inte skulle flytta tillsammans till göteborg, det känns inte som en omöjlig ide, men samtidigt pirrigt. jag kanske kan hitta min chuck bass där med en fin dialekt.

 
jag vill gå på maskerad och klä ut mig till harry.

It's only half past the point of no return, the tip of the iceberg, the sun before the burn, the thunder before the lightning, the breath before the phrase. Have you ever held your breath and asked yourself will it ever get better than tonight?



Have you ever fed a lover with just your hands?
Closed your eyes and trusted, just trusted?
Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?
Have you ever looked fear in the face and said, I just don't care
Have you ever wished for an endless night?



RSS 2.0