flashback, warm nights

precis hemkommen från en arbetsdag med mycket slit och skratt, sedan middag med ank och bec, sedan mys på våfflan. imorgon, eller om några ynka timmar åker elin till spanien och om det funkar bra med hennes familj så flyttar hon till mexiko... jag är så himla ledsen samtidigt som jag är glad för tösens skull. vad ska jag göra utan henne? kommer inte klara mig utan min andra lilla halva? mitt tixmongo och mediterande kvinna... måste fixa skype.


Donkeyboy - Sometimes

ikväll bär det av till uppsala, jobb klockan 10.00 imorgon, smutt!

I feel like the DJ is my bodyguard

alla skåningar är så bruna... hade jag legat och stekt på stranden här 24/7 hade jag varrrrrt så brun tack vare mitt underbara pigment. var med madde på hästhoppning idag, det gick bra för henne första klassen, mindre bra andra, men men. nu är jag hemma hos pierre och maria, sitte rpå pierres kontor, så jävla mycket priser och dem är dessutom stora, vissa gigantiska. men det är dem storlekarna på priser man får när man kommer etta i vm. imorgon blir det att fara hem till stockholm igen, både bra och dåligt.

basket

det är så många gånger som basket far runt i mina tankar, jag ångrar så många gånger att jag inte har försökt att satsa och ändra min jävla inställning tidigare... basket är det bästa jag vet i livet, förutom mina vänner och det som hör där till, men jag ångrar ofta att jag inte har gjort det som har krävts av mig att bli bättre tidigare, hatar att jag har nöjt med mig det som varit för stunden, alltså jag tränar som en tok och gör det som krävs för att bli bättre, men det har alltid varit lite förbekvämt om man säger så. denna sommaren har jag tänkt jätte mycket, haft ågren över att jag inte tränat eller sprungit speciellt mycket, men jag har helt enkelt inte orkat, min motivation har inte varit på topp om man säger så. men nu känner jag att den kommer tillbaka, har pratat mycket med evelyn om hennes resor och framtid osv, och jag har erkänt och gör det igen, jag är så jävla avundsjuk på den tjejen... jag brukar önska att jag var lång också, samtidigt som jag är nöjd med min kropp (nästan). men det jag har kommit fram till nu är att när säsongen börjar så ska jag träna som en tok, göra allt för att nå bästa resultat. btw så är träningskläder bästa outfiten<3 haha.





 (inte rätta laget men ändå)


*


my ladies never let me down thats why I never let them go


jag vill ha mitt hår tillbaka!!!



Det är feast i kulla!

Om ett par siamesiska tvillingar ska betala inträde, betalar dom för en eller två då?

baby theres a shark in the water

nu kom mamma hem, hundarna blir som galna.. men jag är iallafall lycklig över att det regnar hemma, jag saknar mina betong systrar, haha. jag saknar bonkakorna på brun också. nu blir det promenad i det fina, sedan mer uglt betty, hon har ju tagit bort tandställningen nu! imorgon hoppas jag på sol, sedan ystad och träna.


jag har badat, jag duschat, luktar gott om hela kroppen. och så börjar jag gå, och jag tål att tittas på.



*


we all grow into the beatiful person that we're supposed to be - some earlier, some later


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?



you can't turn a bad girl good, but once a good girl's goin bad, she's gone forever.

jag tycker egentligen att det är ganska fånigt att skriva om sin dag, men helgen var lovely. i fredags så var jag ledig, så jag spenderade den med paosan, alex och louie, eller jag åt födelsedags lunch med felicia, clara, elin och pao först, men sedan skulle vi fyra till kista för lite shopping, men det brann i garaget så vi drog till stinsen istället. hemma hos alex sedan så förade lite killar och pao lagade världens godaste club sandwich, sedan drog boysen och vi två tittatde på sämsta filmen, och sedan gick vi ner till steningebadet vid halv ett och satt på bryggan och lyssnade på melissa horn och kent till tre. i lördags så svettades jag på brun, sedan träffade jag ebba, vanessa, filip, tim och forre. kom hem vid fem och gick sedan upp vid nio. lovely, men det var ju så förbannat varmt.

nu är jag nere i skåne hos min kära mamie och bara tar det lugnt, värt. det är så skönt att jag inte behöver bekräfta saker och ting hela tiden längre, tillskillnad från vissa andra. haha, det är såå roligt!! brw så grät jag när spanien gjorde målet i vm finalen... holland var dom  värdiga vinnarna. i miss my dad!



lilla snäckan.

Inside doesnt matter

Sitter på tåget på väg ner till mamma. Det står stilla och är försenat, det finns ingen ac och min cola är slut!!!

only the stupid can be truly brilliant

köpte melon på coop kvart över nio med pappa imorse. när vi kommer ut därifrån så berättar han att när han var på mallis med sina friends när dom var yngre så släppte dom en skit stor melon från 30e våningen rakt ner i baren. så det var melon överallt där nere sedan, slamsor fanns kvar i hela jävla baren och i poolen dagen efter. så avslutar han med att säga "hade någon fått den i huvudet så hade den ju dött... jävla idioter" jag älskar min pappa!

där inget är sig likt fast allt är likadant, när inget är sig likt. vad är min tystnad värd?

sitter på hotellet i maggan och lökar och lyssnar på love the way you lie. ska duscha så fort som elin är klar sedan blir det en sväng på stan och sedan lite vin. btw så har både bellan och madde åkt till mamma också, längtar tills jag åker ner den 12e.


When I´m good, I´m very good. But when I´m bad I´m even better.


ok, there's something in the bushes, and i hope it's a wild animal and not steve coming to have sex with me again.




RSS 2.0