Spice Girls ♥

jag var inget spice girls fan när jag var yngre, inget mega fan iallafall - jag var alltid melc haha! meeeen, idag när jag låg i sängen och tittade på massa victoria's secret fashion shows så såg jag det från 2007 när dessa tjejer upptredde... SÅ JÄVLA GRYMMA! hahah.


B***h I’m up on the guest list with the Swedish House Mafia. You can find me on a table full of vodka and tequila, surrounded by some bunnies, and it aint f***ing easter.

AN21 s spelning på Ambassadeur igår var grym, mitt sällskap - dvs Elin, Lelle och VB var grymma. Det var en sjukt grym kväll helt enkelt, med mycket dans och skratt!


hon är ju så sjukt snygg. och skön!


Being powerful is like being a lady. If you have to tell people you are, you aren't.

idag vaknade jag med värre träningsvärk än igår, its killing me! jag är inte ett sådant stort fan av julen egentligen, men det ska firas hemma hos oss så det är skönt. imorgon blir det narnia premiären med farmor och sedan dans med mina vänner.

JUSTE, BELLAN TOG MED MAMMA MIA UPP SÅ DEN SKA JAG JU SÅKLART TITTA PÅ IDAG!!!!!! (god jul)


Let your heart be open and warm for everyone you meet but give it away only once


Making bloodshot eyes at ev'ry woman that you meet.


bjuder på en bild, civilklädd geisha typ, vart går övergången mellan blusen och ansiktet? så jääävla blek! måste sola fan!


Like a lightning bolt, your heart will blow, and when it's time, you'll know

nu har jag ätit ikapp alla glömda luckor i chokladkalendern, tänt ett doft ljus och ska läsa elsas mode. julmiddagen med mina fina vänner var super mysig, jag fick en spargris av pao, den var underbar! jag såg även när evelyn spelade idag och hon gjorde sina 2 första poäng i damligan, härligt! imorgon väntar julmarknad tillsammans med farmor och evelina.


jag gillar inte att titta på amy diamond, men hennes julskiva är nice!

Så skönt att jag kom hem tidigt idag. Nattis tog körkort idag, hihi, fan vad jag också vill. Jag vill åka till new york också. I bilen på väg hem idag så säger jag till Rebecca och Ida "Jag tycker inte att han ser så manlig ut" Rebecca: "Men har du sett hans klädstil? såå snygg!" Jag: "Nej, jag har inte sett honom sen... vi gick i samma klass" Rickard:" Jag trodde du skulle säga att du inte hade sett honom med kläder på..." hahaha, ssåååå som vi skrattade! Rickard är en så fin människa. Nu ska jag nog sova, men börjar bli van vid mina 5-6h sömn/natt.Imorgon blir det brun med eliten och sedan på kvällen Kolsta!

du

"Ive never been here with you. But youve been here with me. I didnt really calculate that in with this `break` I thought I was taking. Shit, I have many memories of you in a place where you have never been. You mark my life more than you can ever immagine. If i could only share this with you, it would be worth more than any possesion in the world. I want to do it all over. I wanna spend 30 minutes every night to figure out a way to send you a perfect text. Telling you what ive done, and trying to let you know how much I want you here without actually saying it." - finaste och som jag minns och saknar!

dom har godare kaffe på östermalm än på stureplan

klart som fan att frizzan blev ojämn, vad förväntade jag mig liksom?

Snurra min jord igen

För allt vi drömde en gång



gick nyss lös med saxen.. får se resultatet när jag plattar det nästa gång, jag tänkte mig inte för. jag är så trött att jag vill spy och gråta och bara gräva ner mig själv i en stor säng med mina kuddar och påslakan och katterna, titta på mamma mia och bara ligga där tills allt känns bättre igen och jag orkar vara stark och hantera verkligeheten.

and the more you care, the more you have to lose

som en levande boxningssäck och ni ser inte att leendet och skrattet är borta. fan för att ni får mig att gråta.


dom har fula byxor på coop

ny duschad och fett fresch, sängen har nog aldrig sett så skön ut. skönt att sova efter 16h jobb. imorgon blir det mer joooobbb! men det är sjukt kul.

som jag saknar dig just nu mamma!


And I'm up here holding onto all those chandeliers of hope


hehe, rolig

|___
| \_/ ......●
|
|-------------\\●
|-------------- ▌
| ................. / \

Winners never quit, and quitters never win

vakna utan klockan 10, såååå skönt. ner till mormor och åt en räkmacka vid 13. bussen till jobbet 14.30. jobba jobba jobba + frukt och choklad, åkte med richard hem 00.45. har nu duschat och ska sova 01:20.

imorgon blir det stan med felicia på dagen och sedan match mot central!!!! :DDDDD

För att allt som flyger upp måste landa till slut

veckan har hittills varit så bra, jag älskar det svenska vinterlandskapet, mina promenader till och från jobbet, jobbet är toppen. jag har börjat träna igen, det är så fruktansvärt skönt och roligt och jag är galet taggad till fredagens match, och såklart söndagens. anton accepterade min vänförfrågan! (!!!!!) godnatt

RSS 2.0